​Service af alle bilmærker ✔  Kvalitetsbevidste og professionelle ✔  35 års erfaring ✔

Åbni​ngstider    Mandag​ - Torsdag​: 07 - 17   Fredag: 07 - 15   Lørdag - Søndag: Lukket

Salg af dæk i Thisted og omegn

Hos Refsgaards Auto kan vi ikke alene reparere alle bilmærker, vi tilbyder også salg af dæk og fælge til personbiler og varevogne. Det har vi gjort til et af vores specialer, og derfor har vi altid et stort udvalg af både dæk og fælge på lager.

Vi har et stort udvalg

Vi har både standardprodukter, der passer til langt de fleste ”almindelige” biler, ligesom vi har et stort udvalg i specialprodukter, hvis du leder efter noget, der er lidt ud over det sædvanlige. Hvad vi ikke selv har, kan vi desuden altid skaffe hjem gennem vores leverandører. Vi kan klare langt det meste i forbindelse med salg af dæk, og du kan spørge os om alt.

Kontakt os omkring salg af dæk og fælge

Vi har hjemme i Thisted og dækker området omkring Nykøbing Mors og Hurup Thy. Vores medarbejdere er uddannede til at tage sig af alt, der har at gøre med salg af dæk, service og salg af fælge. Derfor er du altid velkommen til at ringe til os eller sende en mail, hvis du har spørgsmål.

Hvis vi ikke selv har de dæk eller fælge du leder efter, kan vi skaffe et stort udvalg hjem. Ring til os i dag på telefon 21 30 83 08 eller skriv til os på e-mail refsgaardsauto@gmail.com, hvis du vil vide mere eller har spørgsmål til vores eksperter.​

Refsgaards Auto
Skyumvej 30
7700 Thisted
Tlf.: 21 30 83 08
CVR: 36095091

refsgaardsauto@gmail.com

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 14 anmeldelser fra Facebook​

Firmaprofil

Refsgaards Auto

CVR: 36095091

Adresse

Skyumvej 30
​7700 Thisted