​Service af alle bilmærker ✔  Kvalitetsbevidste og professionelle ✔  35 års erfaring ✔

Åbni​ngstider    Mandag​ - Torsdag​: 07 - 17   Fredag: 07 - 15   Lørdag - Søndag: Lukket

Serviceeftersyn jævnligt holder dig kørende

Det kan være fristende at spare penge på bilens serviceeftersyn, men i sidste ende kan det vise sig at være en dårlig forretning. For eksempel fordi bilens fabriksgaranti ikke gælder længere eller fordi et serviceeftersyn minimerer risikoen for dyre, uforudsete værkstedsregninger.

Hos Refsgaards Auto kan vi udføre serviceeftersyn på alle mærker, og vi følger altid producentens anvisninger. Det betyder, at en eventuel fabriksgaranti stadig vil være gældende, og ikke mindst at du kan være sikker på, at din bil er i gode hænder, når den er til serviceeftersyn hos os.

Giv bilen det tiltrængte serviceeftersyn

Småskavanker på både nye og ældre biler er en risiko alle bilejere må leve med. Men sørger man for at få sin bil til serviceeftersyn med jævne mellemrum risikerer man ikke, at de udvikler sig til alvorlige problemer, der kan ramme både pengepungen og mobiliteten.

Bliver småskavanker fanget ved et serviceeftersyn foretaget af en dygtig mekaniker, kan det spare dig for både penge og problemer, hvis du må undvære din bil over en længere periode.

​Kontakt os for mere info

Er du bilejer i Thisted, Nykøbing Mors, Hurup Thy eller omegn, er du altid velkommen til at tage kontakt for et uforpligtende tilbud på et serviceeftersyn af din bil. Vi kan kontaktes på telefon 21 30 83 08 eller e-mail refsgaardsauto@gmail.com.​ Du er naturligvis også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, hvorpå vi vender tilbage til dig hurtigst muligt om dit serviceeftersyn.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 14 anmeldelser fra Facebook​

Firmaprofil

Refsgaards Auto

CVR: 36095091

Adresse

Skyumvej 30
​7700 Thisted